Mange kvinner tror at brystene er for små og leter etter måter å øke størrelsen på. Brystforstørrelsespiller er et alternativ til kostbar implantasjonskirurgi. Disse stoffene er basert på ekstrakter av urter som stimulerer veksten av brystvev. Er brystforstørrelse kosttilskudd trygt og effektivt? Sjekk rangering og anmeldelser av populære medisiner!

Vurdering av piller for brystforstørrelse

Det er et par ting du bør vurdere når du velger en brystforstørrelsespille. Først av alt må du sørge for at formelen er trygg og effektiv. Det er mange produkter tilgjengelig på markedet designet for å øke bryststørrelsen, men ikke alle oppfyller løftene. Derfor er det viktig å lese anmeldelser og anmeldelser og sammenligne forskjellige produkter før du tar en beslutning.
Ulike produkter varierer i effektivitet, noe som hovedsakelig skyldes sammensetningen av tabletter. Under vurderingen finner du de mest populære ingrediensene i denne typen midler, samt diskutere hvordan dette stoffet kan fungere i sammenheng med brystforstørrelse.
Et annet poeng å vurdere er prisen. Brystforstørrelse piller kan variere i pris fra flere titalls til flere hundre zloty. La imidlertid ikke pris være den eneste faktoren i beslutningsprosessen. Husk at du får dette, ofte, så det er verdt å betale litt mer for et produkt som faktisk fungerer.

Hvordan over-the-counter brystforstørrelse piller arbeid?

Det er mange over-the-counter piller som markedsføres som naturlige brystforstørrelse produkter. Selv om det ikke er vitenskapelig bevis for å støtte påstandene om disse produktene, inneholder de vanligvis forbindelser som kan etterligne virkningen av østrogen, et hormon som produseres av kroppen.
Østrogen er et hormon som spiller en rolle i brystutviklingen, og høye nivåer av østrogen kan føre til brystforstørrelse. Husk imidlertid at ekstremt høye nivåer av østrogen kan ha alvorlige bivirkninger, inkludert økt risiko for kreft. Derfor er det viktig at eventuelle kosttilskudd som påvirker økningen i østrogennivået tas med omhu, og det er best å snakke med legen din. Husk også at piller bare er en av mange mulige måter å øke brystet på.

Brystforstørrelsespiller-hvilke stoffer skal du se etter?

Når det gjelder bryst utvidelse piller, er det noen viktige ingredienser som må inkluderes for at de skal være effektive. Først må tabletten inneholde en forbindelse som hjelper til med å stimulere cellevekst i brystvev. Dette vil bidra til å øke den totale bryststørrelsen.

I tillegg bør tabletten inneholde stoffer som fremmer produksjonen av kollagen og elastin. Disse to proteinene er nødvendige for å opprettholde fasthet og elastisitet i huden rundt brystet.

Til slutt bør tabletten også inneholde en forbindelse som bidrar til å øke blodstrømmen til området, og gir de nødvendige næringsstoffene og oksygen til cellene. Når alle disse ingrediensene er kombinert, kan de skape en kraftig synergistisk effekt som kan øke bryststørrelsen betydelig.

Når du komponerer dine egne blandinger, må du sørge for hva de tillatte dosene er, fordi det ikke er stoffet som lager giften, men mengden. Det bør legges til at kosttilskudd vanligvis inneholder ekstrakter, det vil si tilstrekkelig høye doser i kondensert form.

Er det verdt å kombinere brystforstørrelsespiller med krem?

Selv om det ikke er noe universelt svar på dette spørsmålet, er det verdt å tenke på de potensielle fordelene ved å kombinere brystforstørrelsespiller med en oppstrammende krem.
Brystforstørrelsespiller stimulerer veksten av nye celler i brystet, noe som fører til en økning i størrelsen. På den annen side bidrar brystforstørrelseskremer hovedsakelig til å forbedre hudens utseende ved å øke kollagenproduksjonen og redusere utseendet på rynker.
Når de brukes sammen, kan disse to produktene bidra til å skape et fyldigere, mer ungdommelig utseende. I tillegg kan oppstrammende kremer bidra til å forbedre hudens elastisitet, slik at den bedre tåler volumøkningen som kan oppstå som et resultat av å ta piller for brystforstørrelse.

Til syvende og sist er det en beslutning som må tas individuelt om man skal kombinere brystforstørrelsespiller med en oppstrammende krem. For mange kvinner er imidlertid de potensielle fordelene med dette verdt investeringen.

P-piller for å øke bryst størrelse

Brystforstørrelse er notert ved bruk av p-piller. Fra denne antagelsen kan det konkluderes med at østrogen og progesteron bør tas for brystforstørrelse. Problemet er imidlertid at slik terapi kan ha en rekke bivirkninger. I følge noen studier kan behandling med disse hormonene øke risikoen for brystkreft med opptil 30%
Er det en naturlig måte å øke hormonproduksjonen uten å øke risikoen for brystkreft? Kilder sier at fytoøstrogener kan brukes til estetiske formål (brystforstørrelse). De er planteekvivalenten av kvinnelige hormoner-østrogener. Fytoøstrogener øker ikke risikoen for bryst-eller eggstokkreft, og noen eksperter mener at de bidrar til å redusere risikoen for disse sykdommene.

Fytoøstrogener i kampen for store bryster

Medisinske urter er et svar på et kvinnelig kompleks med bryststørrelse, mens det ikke øker risikoen for å utvikle brystkreft, noe som er et problem med hormonbehandling. Dessverre gir kliniske studier ikke et klart svar på spørsmålet om hvilke urter som er mest effektive for brystforstørrelse. Det er for få av dem, eller de utføres bare på dyr.
Faktoren som forbinder begge disse urter er innholdet av disogenin, som tilhører gruppen av steroid saponiner. I medisinsk industri, min. for syntese av steroid medisiner. Det påvirker metabolske sykdommer, motvirker infeksjoner, har antitumor, smertestillende og betennelsesdempende effekter. En studie på mus har vist at disogenin stimulerer brystvekst, noe som er en viktig egenskap for kvinner som ønsker å forbedre sin sjarm litt.

Urter for brystforstørrelse

Når du bruker urter i sin naturlige form, bør du gjøre deg kjent med riktig preparat og dosering. Før bruk er det nødvendig, som for ferdige urteformuleringer, å sjekke kontraindikasjoner og mulige bivirkninger. Du kan finne individuelle urter i lokale urtebutikker eller bestille dem online.

En alternativ, men praktisk form for bruk av urter er mottak av spesialformulerte urteblandinger. En liten prosentandel av kvinnene rapporterer om bivirkninger ved bruk av brystforstørrelsesmedisiner. Kosttilskudd inneholder vanligvis høye, men sikre doser av ingredienser.

Urter og kosttilskudd basert på dem bør ikke brukes av gravide, ammende mødre og personer med kroniske sykdommer som tar stoffet. Rådfør deg med legen din før bruk. 
Hvordan bruke det maksimale potensialet av urter for brystforstørrelse?

Bruken av urter for brystforstørrelse er ikke noe nytt. Egenskaper som øker størrelsen på en fenegreek eller palmebust ble lagt merke til for et århundre siden. Effektiviteten av urter er i stor grad avhengig av riktig bruk.

Feil bruk gjør at kroppen ikke klarer å absorbere de aktive ingrediensene, noe som resulterer i at du ikke oppnår de forventede resultatene – eller bare bruker en liten del av potensialet.
Tips om hvordan du bruker potensialet for napping i urter for brystforstørrelse:

Ved å følge disse fem enkle tipsene, vil du kunne få mest mulig ut av urtene dine. Du må sannsynligvis gjøre noen endringer for å tilpasse deg dem, men den økte effektiviteten bør belønne deg for mer enn det.

Ofte Stilte Spørsmål

  1. Når er de første effektene av brystforstørrelsespiller merkbare?

De første effektene av å ta piller vises vanligvis etter ca 2-4 uker. Ingrediensene i brystforstørrelsespiller kan bidra til å øke bryststørrelsen ved å øke blodstrømmen og sirkulasjonen i brystet. Det skal huskes at hver persons kropp reagerer annerledes på medisiner. Noen kvinner kan merke effekten av tilskuddet i løpet av noen uker, mens andre kanskje ikke merker noen endringer på flere måneder.

Generelt vil imidlertid de fleste kvinner begynne å legge merke til brystforstørrelse i løpet av de første månedene etter å ha tatt pillene. I tillegg er det viktig å huske at piller må tas regelmessig for å opprettholde resultater.

  1. Er brystforstørrelse piller effektive?

Effektiviteten avhenger i stor grad av kroppens disposisjon. Før du velger et stoff, bør du lytte til kvinners mening og nøye gjøre deg kjent med produktet. Effektiviteten av forstørrelsesbehandling kan økes parallelt med bruk av andre metoder-for eksempel vanlig massasje eller brystøvelser.

I følge produsentene oppstår de første merkbare effektene etter noen ukers påføring. Leser anmeldelser av kvinner, de forventede resultatene oppnås etter et 2-3 måneders behandlingsforløp. Men husk at selv de beste pillene enn kremer ikke vil gi deg en så imponerende effekt som kirurgi. I dette tilfellet kan du nesten vilkårlig «plukke opp» en tilfredsstillende bryststørrelse

  1. Trenger jeg resept for å kjøpe brystforstørrelsespiller?

Tablettene som presenteres i vurderingen er blant kosttilskuddene, så kjøpet krever ikke resept. Komponentene i dem er ikke hormoner, men bare forbindelser som stimulerer deres naturlige sekresjon.

  1. Er effekten av brystforstørrelsespiller permanent?

Brystforstørrelsespiller inneholder urter som stimulerer veksten av nye celler i brystvev. Effektene av disse pillene er ikke permanente, og nye celler vil slutte å vokse når du slutter å ta dem.

Noen kvinner rapporterer en økning i bryststørrelse etter å ha tatt disse pillene i flere måneder. Sørg for å kjøpe kosttilskudd fra en anerkjent kilde for å sikre at du får et kvalitetsprodukt.

  1. Gjør bryst utvidelse piller forårsake bivirkninger?

Brystforstørrelsespiller anses generelt som trygge, men de kan forårsake noen bivirkninger. De vanligste bivirkningene er gastrointestinale sykdommer, hodepine og svimmelhet.

Det er viktig å konsultere en lege før du tar noen brystforstørrelse kosttilskudd, spesielt hvis du lider av kroniske sykdommer. I tillegg er det viktig å være klar over potensielle bivirkninger, slik at du kan ta skritt for å minimere risikoen.

  1. Er det noen kontraindikasjoner for bruk av piller for brystforstørrelse?

Det er en rekke kontraindikasjoner for bruk av piller for brystforstørrelse. Kontraindikasjoner gjelder hovedsakelig gravide og ammende kvinner, så vel som de som lider av kroniske plager. Men i alle fall er det verdt å konsultere en lege.

  1. Piller eller krem? Hva er mer effektivt for brystforstørrelse

Begge stoffene fungerer litt annerledes. Brystforstørrelsespiller gir de viktigste ingrediensene fra innsiden, og kremer, geler og oljer fra utsiden. Kompleks behandling for brystforstørrelse med naturlige metoder består av tre komponenter: tabletter, gel og massasje.

I tillegg kan øvelser inkluderes. Imidlertid bør denne 3-komponentbehandlingen gi en merkbar effekt i løpet av få uker.

  1. Er det mulig å få samme effekt med brystforstørrelsespiller som ved brystforstørrelsesoperasjon?

Så er det mulig å få samme effekt ved bruk av brystforstørrelsespiller som etter operasjonen? Svaret er både ja og nei. Operativ brystforstørrelse er fortsatt den mest effektive måten å oppnå betydelige resultater på.

Imidlertid er det piller på markedet som kan bidra til å øke bryststørrelsen litt. Selv om de ikke er like effektive som kirurgi, kan de være et godt alternativ for kvinner som bare understreker brystene litt.